Om Skanroll

Vi gør det lettere for vore kunder

Skanroll A/S blev stiftet i 1984 og har siden været en stabil og troværdig totalleverandør af specialmaskiner samt udstyr til intern transport i mange type virksomheder.
Vi bor i Levring lige uden for Kjellerup, hvor vi befinder os på to lokationer, hvor vi samlet råder over mere end 5.000 m2.

På Skanroll udvikler, designer, producerer og implementerer vi avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder i både ind- og udland. Der fremstilles internt transportudstyr til brug i industrien, affaldsbehandling og ved råstofindvinding.

Skanroll har desuden egen produktion af transportruller, rullestel, valser og tromler, som bruges i det transportudstyr og sorteringsanlæg, vi producerer til industri og råstofindvinding.
Der produceres alle typer af transportruller, såsom stålruller, plastruller, gummibelagte ruller mv. bla. til interne transportbaner. Dvs. også ruller med påsvejste kædehjul og ruller til transportører, samt rullerelaterede komponenter.

 

Fremstillingen af valser og tromler, det være sig drivvalser, trækvalser, vendetromler og løstromler sker i stort set alle størrelser og er således også en del af Skanrolls produktion.
Vi fremstiller både standard transportruller, valser og tromler, men naturligvis også individuelt tilpassede. Få eller mange alt efter kundens behov.
Vi er kendt for at producere transportruller, rullestel, valser og tromler i høj kvalitet med kort leveringstid.

 Skanroll er en ordreproducerende virksomhed, der gerne tager udfordringen op, hvis I mangler hjælp til at finde den “rigtige” løsning.

Karriere hos Skanroll

Hvis vi har ledige stillinger, kan du finde dem her

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vi vil gøre en forskel

Skanroll A/S støtter løbende forskellige organisationer, lokale foreninger og projekter, som vi vurderer har et godt formål

Ikke hvad du ledte efter?
Så kan disse links måske hjælpe dig!

SKANROLL SERVICE

Vi er klar til at rådgive
+45 8727 0700

SKANROLL SERVICE

Ring til vores afdeling for
transportruller valser og tromler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adi Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing

Mangler du råd og vejledning så kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: 76211914