Cleantech

Skanroll har produceret adskillige transportsystemer og specialmaskiner til genindvindingsindustrien. Heriblandt affaldssystemer til neddeling og genbrug af hårde hvidevarer og bilruder, glassortering og håndtering af elektronikskrot.

Vi har også udviklet og produceret et mobilt sorteringsanlæg til brug indenfor genbrugsområdet. Anlægget, der er skabt ud fra et kundespecifikt ønske, kan bl.a. sortere sten, grus og sand fra organisk affald som f.eks. have-parkaffald. Ydermere kan det sortere de lette fragmenter som flamingo, træ, plastic osv. fra tungt affald, som herefter kan anvendes til bl.a bundsikring.

FORVENT MERE

Fra idé til løsning

Skanroll råder over en flok af dygtige og kreative medarbejdere. Det, sammen med et stærkt og veludbygget netværk af samarbejdspartnere, gør at vi er klar, hvis et affalds- eller genvindingsprojekt kræver specialviden.

PROCESSEN

Samarbejde med kunden

Det er vigtigt at vore innovative medarbejdere sørger for, at den konkrete “Cleantech” opgave løses på allerbedste vis. Det kræver, vi har et meget tæt samarbejde mellem kunden, projektlederen og smedene hos os. Den samme projektleder fra start til slut giver et optimalt flow i processen. 

SLUTRESULTAT VIRKER

Kom godt i mål

Vores projektleder slipper ikke projektet før det er færdigt installeret ude hos kunden. Slutmontagen udføres som oftest med én eller flere af vores egne medarbejdere i produktionen og de forlader ikke kunden inden det færdige produkt står færdig til brug.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Skanroll glad smiley

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: DK76211914