Gør karriere hos Skanroll

Hos Skanroll søger vi nu og da nye kompetente medarbejdere. Her på siden finder du vores ledige stillinger – er du vores nye kollega?

Transportruller

Transportsystemer

Recycling

Udviklingsprojekter

Om Skanroll

LEDIG STILLING

Projektleder / Konstruktør

Vi har travlt og søger derfor en Projektleder / Konstruktør til en fast stilling.
Så har du lyst til at lave spændende maskiner i et selvstændigt job så se lige her.

Kvalifikationer:
Vi forestiller os at du er en erfaren Projektleder/konstruktør, der magter tilbud, mekanisk konstruktion, kunderelationer, projektindkøb og mindre udviklingsopgaver. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med konstruktion af specialmaskiner og conveyor udstyr opbygget på mobile eller faste installationer.
Vi benytter os af Auto Desk Inventor 3D tegneprogrammer og derfor vil erfaring i brugen af disse programmer være et krav.

Du er nok uddannet som Maskiningeniør eller produktionsteknolog og har eventuelt også en relevant håndværksmæssig baggrund

Opgaver:
Kundebesøg, tilbud i samarbejde med salgsafdeling, projektering, udvikling
og konstruktion/tegning af specialmaskiner, materiel for intern transport samt mobile og stationære anlæg for sortering af affald og metaller. Opfølgning af projekterne på fabrikken samt hos vore kunder. Du vil efter en kort indkøring, blive ansvarlig for gennemførelse af projekter fra A-Z.

Vi kan tilbyde:
Et meget interessant og afvekslende arbejde med muligheder for personlig udvikling og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Du vil indgå i et samarbejde med en gruppe af dygtige medarbejdere, som i en uformel tone virkelig får noget fra hånden. Arbejdssted er Kjellerup.

Lønpakken forhandles individuel, efter kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Efter nærmere aftale

 

Kortfattet ansøgning og CV sendes til Søren V. Andersen på sva@skanroll.dk – gerne inden 20 august. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Søren på 2028 7715.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: 76211914