Dit udviklingsprojekt

Hos Skanroll er vi ordreproducerende, hvad enten det drejer sig om enkeltstående maskiner eller komplette løsninger til industrien. Dermed er mange af vore projekter rene udviklingsprojekter.

Vi kan tilbyde at være med helt fra start – fra afgrænsning af problemstillingen, projektforslag og videre over design, konstruktion og tegning til produktion og endelig montage, samt indkøring hos kunden.

Vore konstruktive udviklere og dygtige håndværkere sørger for at projektet lever op til kundens forventninger.

Hver opgave har en fast tilknyttet projektleder, der sammen med smede og montører afleverer den endelige løsning hos kunden.

Egen konstruktionsafdeling

Innovative medarbejdere

Partnerskab

Fra idé til færdigt produkt

Egen produktion og konstruktionsafdeling

KONSTRUKTIONSAFDELING

Inhouse konstruktionsafdeling

Skanroll konstruerer udelukkende i 3D med inventor, men kan også håndtere 3D filer fra andre platforme. 3D visualisering giver kunden den bedste mulighed for at forestille sig det færdige produkt.

Der ud over kan vi selvfølgelig også arbejde med 2D, hvis det er ønsket fra kundens side.

Desuden kan vi lave styrkeberegninger (FEA) på mindre konstruktioner, således at holdbarheden lever op til kundens forventninger.

PROCES

Innovative medarbejder skaber innovative løsninger

Senest har Skanroll været med i et spændende udviklingsprojekt indenfor bagagehåndtering i lufthavne.

Kunden henvendte sig med ønsket om at finde en kompetent samarbejdspartner, som kunne varetage både udvikling, produktion og installation af en færdig løsning til at håndtere baggage i afgangs- og ankomsthaller i forskellige lufthavne rundt omkring i verden.

FRA IDÉ TIL FÆRDIG INSTALLERET LØSNING

Kom godt i mål

Efter en længere proces med afgrænsning af problemstilling, projektforslag og videre over design, konstruktion og tegning til produktion og endelig montage, samt indkøring hos kunden er bagagehåndteringsystemet nu i brug i flere lufthavne. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Skanroll glad smiley

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: DK76211914