Tromlesystemer og råstofindvinding

Hos Skanroll er “tromlesortering” et stort forretningsområde.

Vi har siden virksomhedens start taget del i mange projekter med sorteringstromler for råstofindvinding affaldssortering , miljøforbedringer samt genindvinding af materialer.

Derigennem har vi fået megen erfaring i opbygning af sorteringstromler til mange forskellige formål. Gennem årene har vi projekteret tromlesystemer til mange forskellige industrier, hvor bl.a kan nævnes råstoffer, smelteværker, genindvindingsbranchen samt udsortering af affaldstyper.

Vores tromlesorteringsanlæg er kundetilpassede til det specifikke produkt og fremstilles med løsninger, som gennem mange år har vist deres pålidelighed og styrke.

Skanroll tromleanlæg fremstilles i alle variationer med diametre fra 0,5 til 3 meter og med længder fra 1 til 15 meter.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du får brug for et tromleanlæg til sortering, rumbling eller anden anvendelse.

 

Kundetilpassede løsninger

Bidrager til et grønnere miljø

Fra idé til færdig løsning

Holdbare totalløsninger

Fokus på arbejdsmiljø

TROMLESYSTEMER

Tromleanlæg til flere grene af industrien

Skanroll har med succes fremstillet et utal af forskellige tromleanlæg til brug indenfor genindvindingsindustrien, råstofindustrien, aluminiumsindustrien og alle mulige andre grene af industrien. Derfor kan vi sammen med kunden finde frem til den bedste holdbare løsning.

Kvaliteten af de sorteringsanlæg vi sender ud fra produktionen i egne produktionslokaler er altid meget høj, da der i fremstillingen udelukkende bruges kvalitetskomponenter. Derved garanteres en lang holdbarhed.

Vi tegner og dokumenterer alle tromleanlæg, så der nemt og bekvemt kan bestilles reservedele, hvis det behov skulle opstå.

GRUSGRAV

Udstyr til råstofindustrien

Vi producerer og reparerer alt i rundsorterer, transportører og fødesiloer til råstofindustrien.

Vi kan udnytte vores store erfaring i design og dimensioneringsfasen, så kunden opnår en løsning, der passer til deres behov.

Alt udstyret bliver tegnet og dokumenteret, så der nemt kan bestilles reservedele. Maskinerne bliver fremstillet i egne produktionslokaler, og der bliver udelukkende produceret med kvalitetskomponeter. Derfor kan vi altid stå inde for kvaliteten af udstyret.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Skanroll glad smiley

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: DK76211914