Transportsystemer til industrien 

Skanroll projekterer og fremstiller maskinanlæg og montagelinjer til industrielle formål. Vi er leveringsdygtige i både enkeltstående maskiner eller komplette, nøglefærdige løsninger inklusive styring, montage mm.

Vi er udelukkende ordreproducerende, og vi kan derfor tilpasse udstyret i henhold de specifikationer, som lige præcis I ønsker.

Med dygtige håndværkere og konstruktive projektledere får vi løst opgaven på bedste vis.

FORVENT MERE

Fra idé til skræddersyet løsning

Med fingeren på pulsen kan Skanroll være med fra første designface til det endeligt produkt står klar i kundens produktion. Vi designer, tegner, konstruerer, producerer og installerer.

Skanroll er udelukkende ordreproducerende, og vi kan derfor tilpasse udstyret, så det opnår netop de specifikationer, I ønsker.

PROCES

Topmoderne faciliteter

I design, tegne- og konstruktionsfasen anvender vi de nyeste tegneprogrammer, moderne teknologi og CE-mærkninger. Derefter fremstilles alle dele i vores egen produktion i samarbejde mellem projektlederen og smedene. Alt sammen for at sikre den bedste løsning for kunden.

DOKUMENTATION

Kom godt i mål

Til ethver løsning fremstillet på Skanroll følger fuld dokumentation, der følger de nyeste forskrifter. Således er det fremover nemt og overskueligt at bestille reservedele til det leverede. Vi opbevarer naturligvis dokumentationen forsvarligt, så det stadig efter mange år er tilgængeligt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Skanroll glad smiley

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: DK76211914