Transportsystemer til industrien

Skanroll A/S har mange års erfaring i løsninger angående interne transportsystemer. Vi producerer alt i rullebaner, kædebaner, båndbaner og transportører til håndtering af alt fra den letteste papkasse til den tungeste palle.

Vi kan levere udstyr, som kan opstilles enkeltvis eller sammenbygges til komplette løsninger.

Skanroll er udelukkende ordreproducerende, og vi kan derfor tilpasse udstyret, så det opnår netop de specifikationer, I ønsker.

Erfaren samarbejdspartner

Gennemprøvede/testede løsninger

Servicebesøg

Worldwide montage erfaring

Egen produktion og konstruktionsafdeling

Driftsikkerhed

INTERN TRANSPORT

Alt inden for interne transportbaner

Skanroll har gennem tiderne produceret et utal af rullebaner, kædebaner, båndbaner mv. Rullebanerne kan være udrevne såvel som drevne rullebaner. Vi fremstiller udstyr, der er tilpasset kunden og ikke mindst emnerne, der skal transporteres.

Vi har ligeledes stor erfaring i projektering og fremstilling af maskinanlæg og montagelinier til industrielle formål.

I samarbejde med kunden kommer vi med et løsningsforslag komplet med tilbud, tegninger osv. Når den rigtige løsning er fundet, tegnes alt udstyr op i 3D på vores tegnestue. Afhængig af kundens ønsker påtager vi os alt vedrørende styring, montage og indkøring.

BÅNDTRANSPORTØR

Markedets bedste båndtransportør

Skanroll fremstiller alle typer transportører, båndtransportører og båndbaner og for stort set alle typer af emner eller gods. Spændet går fra den meget lille flade båndbane til den trugformede båndtransportør med en båndbredde på 2 meter.

Med udgangspunkt i vore kendte og velafprøvede systemer, tilpasser vi transportørerne nøjagtig til kundens ønsker. Vores transportører fremstilles med inddækninger, understel, træk og afskrabere efter ønske og behov.

Brug vores interaktive illustration og lad dig inspirere

BULK TRANSPORTØR

Transport af løst gods

Transport af løst gods som sand, sten, grus, jernmalm, salt, korn, slagger og lignende kan vi også levere udstyr til. Med stor erfaring indenfor området kan vi i fællesskab med kunden finde en løsning på opgaven.

Med kombinationen af egen konstruktionsafdeling og mange års erfaring indenfor udstyr i denne kategori, har vi den allerbedste mulighed for at hjælpe kunden optimalt. 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Transportsystemer:

Skanroll A/S
Slussi 14
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 86 88 28 11
E-mail: skanroll@skanroll.dk

 

Skanroll glad smiley

Ruller, rullestel, valser og tromler:

Skanroll A/S
Lillemøllevej 4
DK- 8620 Kjellerup
Telefon: +45 87 27 07 00
E-mail: oss@skanroll.dk

CVR: DK76211914