Om Skanroll

Skanroll A/S blev stiftet i 1984 og har siden været en stabil og troværdig totalleverandør af specialmaskiner samt udstyr til intern transport i mange type virksomheder.
Vi bor i Levring lige uden for Kjellerup, hvor vi befinder os på to lokationer, hvor vi samlet råder over mere end 5.000 m2.

 

På Skanroll udvikler, designer, producerer og implementerer vi avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder i både ind- og udland. Der fremstilles internt transportudstyr til brug i industrien, affaldsbehandling og ved råstofindvinding.

 

Skanroll har desuden egen produktion af transportruller, rullestel, valser og tromler, som bruges i det transportudstyr og sorteringsanlæg, vi producerer til industri og råstofindvinding.
Der produceres alle typer af transportruller, såsom stålruller, plastruller, gummibelagte ruller mv. bla. til interne transportbaner. Dvs. også ruller med påsvejste kædehjul og ruller til transportører, samt rullerelaterede komponenter.

Fremstillingen af valser og tromler, det være sig drivvalser, trækvalser, vendetromler og løstromler sker i stort set alle størrelser og er således også en del af Skanrolls produktion.
Vi fremstiller både standard transportruller, valser og tromler, men naturligvis også individuelt tilpassede. Få eller mange alt efter kundens behov.
Vi er kendt for at producere transportruller, rullestel, valser og tromler i høj kvalitet med kort leveringstid.

 

Skanroll er en ordreproducerende virksomhed, der gerne tager udfordringen op, hvis I mangler hjælp til at finde den “rigtige” løsning.

Vort motto er: Vi gør det lettere for vore kunder..